Co se událo a co se chystá? Tak to najdete přesně tady.

Den španělských koní 3. 6. 2023 pozvánka na akci

30. 04. 2024

Máte rádi španělské koně, hudbu a španělské jídlo?

Tak to si určitě nesmíte nechat ujít naši akci věnovanou kráse španělských koní, v rytmu flamenca a ochucenou o speciality španělské kuchyně.

V rámci programu bude od 9:00 hod. probíhat uchovňovací svod plemenných hřebců a klisen.

Od 13:00 hod. se pak na hlavním kolbišti, v rámci doprovodného programu můžete těšit na Flamenco duo Alan Grezl & Palo Nowak, s tanečním doprovodem vedoucího taneční školy "Estudio Andaluz", lektorem a choreografem tanečních souborů "El Grupo Andaluz" a "La Quadrilla Brno" v oboru Flamenco Pavlem Lhotským.
Během doprovodného programu Vám předvedeme španělské koně v celé jejich kráse v různých odvětvích jezdeckého sportu. Uvidíte drezuru v podání koní různého věku a stupně výcviku, zápřah, ukázku Working Equitation, ale také ukázku výcviku a Alta Escuely v podání španělského jezdce a trenéra působícího v ČR, JAVIERA SIMONA.
Během celého dne budou pro Vás v Pivnici Jítravského dvorce připravovány španělské speciality pod taktovkou španělského kuchaře pana Enrique Garcia, který připravuje pohoštění i pro bankety a slavnostní události španělské ambasády v Praze.

Záštitu nad akcí poskytl španělský velvyslanec, J.E. Alberto Moreno Humet a radní Libereckého kraje, pan Václav Židek.

Pro diváky chystáme také ZAJÍMAVOU TOMBOLU

Akce je pořádána za podpory Libereckého kraje, obce Rynoltice a dalších dárců, které budeme postupně zveřejňovat.

Vstupné na akci je ZDARMA

Pokud se Vám akce líbí a chcete ji podpořit, svůj příspěvek na naši činnost můžete provést přes QR kód uvedený v letáčku akce.